Wolf Gábor
Ismerd meg azokat a módszereket, amivel igazi
Haraszti Mihály
Van egy jó üzleti ötleted? Azonnal megvalósítod, vagy biztosra szeretnél menni?
Surányi Ferenc
Az a legjobb ajánlat, amit a vevő aláír! Lehetne hosszasan ecsetelni, hogy mitől jó egy ajánlat, de a lényeg a végeredmény. Ha a tiedet írták alá, akkor az volt a "legjobb ajánlat".
Pálinkás Róbert
Vállalkozónak lenni - művészet vagy tudomány? Egy kicsit mind a kettő...
Kasza Tamás
Tudod, mi az egyik leghatásosabb és egyben legnehezebb értékesítési helyzet?
Kerner Tibor
Az emberi kapcsolatok kezelésének hagyományos módszerei - mint amiket például Dale Carnegie nagyszerű könyveiben találunk -  csak akkor vezetnek eredményre, ha a másik ember viselkedése együttműködő és racionális.
Tonk Emil
Az egyre nagyobb és elégedettebb vásárlói kör
Pálinkás Róbert
A címéhez hűen ez a videó megmutatja, hogy hogyan kell NAGYBAN játszani az internet marketing játszmát, akár a meglévő értékesítési csatornáid
Marketing Commando, Wolf Gábor
Mik azok a régi és új trükkök, amik felkeltik a figyelmet és eladják a portékádat?
Pálinkás Róbert
Mi a Marketingiskola? A tanulás forradalmian új formája.
Surányi Ferenc
Tudod mi a kereskedelmi értékesítés legsikeresebb megoldása?
Weiser István
Hogyan növelheted meg a forgalmadat videó megoldásokkal? Milyen videót és pontosan hogyan használj az átütő sikere érdekében? Ebben lesz segítségedre Weiser István.
Pálinkás Róbert
Hogyan csinálj egy "rendben van", "nem rossz" középszerű ajánlatból olyat, ami annyira jó, hogy a potenciális vevőd egyszerűen nem tud neki ellenállni,
Kasza Tamás
Ha a cégedben van értékesítés és még nem olvastad Kasza Tamás Lezárási útmutató című eBook-ját, akkor sok milliót érő tippektől vágtad eddig el magad.
Plank János, Pálinkás Róbert
A DM levélnek és a szórólapos terjesztésnek
Langmár Zsuzsanna
A jó szövegírási képesség megtanulható! A vállalkozásodban a szövegírás képességére nagyobb szükséged van, mint gondolnád.
Pálinkás Róbert
Sokkal több nyereséget szeretnél hazavinni?   Amint megnézted ezt a videót, készülj fel, hogy a fejedet fogod fogni, miután rájöttél, hogy szinte mindent rosszul csinálsz a marketingben, ha a
Kasza Tamás
Kasza Tamás 10.000 értékesítőt képzett ki az utóbbi 15 évben. Mindegyikük megtanulta, hogyan duplázhatja meg a bevételét. Többségük meg is tette.
Wolf Gábor
Wolf Gábor bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel rendkívül rövid idő alatt érheted el azt a pillanatot, amikor azt tudod mondani: Megvan az első 100 vevőm!