A Te terméked a VállalkozóIskolában...?


Folyamatosan keressük azokat a szerzőket, tanácsadókat, trénereket és gyakorlati szakembereket, akiknek olyan tudásuk, know-how-juk, megoldásaik, módszereik vannak, amelyek hasznosak lehetnek vállalkozók és cégvezetők számára.

 

Ha van olyan infoterméked, DVD-d, CD-d, könyved, online tréninged, stb. ami úgy gondolod, hogy eléri a VállakozóIskola által elvárt legmagasabb színvonalat  tartalmilag és minőségileg, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a  partner@vallalkozoiskola.hu email címen.

 

Milyen termékeket keresünk?

A VállalkozóIskola azzal a céllal jött létre, hogy a legjobb szakemberektől, a legmagasabb szintű képzést tudja nyújtani vállalkozóknak és cégvezetőknek, bárhol, bármikor - irodában, otthon, vagy útközben, kihasználva a holt időket, üresjáratokat, mint pl. az utazás.

 

A VállalkozóIskolába olyan termékkel van a legjobb esélyed bekerülni, ami hasznos, gyakorlatias, profi - olyan, amire egy vállalkozónak szüksége van. Előny, ha a termék már bizonyított, tehát ha vannak eredményeid, vevői véleményeid a termékkel kapcsolatban, az mindenképpen segít.

 

Minden terméket teljes egészében megnézünk/meghallgatunk/kipróbálunk, mielőtt döntenénk róla, így mindenképpen szükséges, hogy tudj nekünk küldeni egy teljes mintát a termékből.

 

Hogyan működik?

Ha megfelel a terméked a VállalkozóIskola követelményeinek, akkor viszonteladói szerződést kötünk Veled és a terméked bekerül a VállalkozóIskolába. A termék továbbra is a Te tulajdonodban marad, a Vállalkozóiskola viszonteladóként fogja forgalmazni, a szerződésben meghatározott feltételekkel. A részletekért írj egy emailt a partner@vallalkozoiskola.hu címre.