Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

A tanulás jövője

Üresjárat? Holt idő? Csúcsforgalom? Késik a partner a találkozóról? Örülj neki - ezek mostantól mind tanulási lehetőségek a VállalkozóIskolában.

Vállalkozóként, vezetőként az IDŐD a legdrágább, legértékesebb erőforrásod, mert abból van a legkevesebb. Tudjuk, hogy rengeteg dolgod van, de valahogy a tanulást is be kell passzíroznod az időbeosztásodba, mert a tudás eredményesebbé tesz. Mostantól egy problémával kevesebb!

A VállakozóIskolában a nap 24 órájában elérhetőek a legjobb képzések, egyedülálló lehetőséget adva arra, hogy jobban kihasználhasd az idődet.

 

Tanulj bárhol, bármikor

A tréning, ami házhoz jön és alkalmazkodik Hozzád.

Bárcsak minden tréning ennyire rugalmas lenne... a VállalkozóIskola az ország első vállalkozói képzési központja, ami működik az irodádban, otthon, és útközben, az okostelefonodon is. Nem kell utaznod, tréningekre járnod, a tréningek mennek Hozzád - akkor, amikor Neked a legalkalmasabb. A tréningeket bármikor megállíthatod, és ugyanott folytathatod, amikor Neked megfelel. A VállalkozóIskolában megtalálható anyagokat, tréningeket és termékeket bármikor, bárhol elérheted a saját online, digitális könyvtáradban.

 
 
 

A legjobbak, mind egy helyen

A VállalkozóIskolában a legjobb szakemberek válogatott anyagait találod meg, szigorú minőségi feltételek mellett. Csak magas színvonalú, gyakorlatias és hasznos tudást adó szerzők, szakemberek, tanácsadók és trénerek anyagai kerülhetnek be. Vannak exkluzív, csak a VállalkozóIskolában elérhető, és saját kiadású termékeink is, amelyeket máshol nem találsz meg. A termékfejlesztési csapatunk aktívan és folyamatosan keresi az aktuális, legjobb, legújabb anyagokat, hogy egyre nagyobb és változatosabb legyen a VállalkozóIskolában elérhető termékpaletta.

 
 
 

Folyamatos, testre szabott képzési program

Te is tudod: vállalkozónak lenni úgy, hogy nem tanulsz, képzed magad folyamatosan, egyenlő a szándékos öngyilkosságal. Még ha a legjobb gyakorlati szakemberektől tanulsz, akkor sem kis feladat helyt állni a mai gazdasági körülmények között, folyamatos tanulás nélkül pedig teljesen reménytelen. A legnagyobb probléma ezzel az idő: tudod, hogy kellene, de MIKOR? A VállalkozóIskola megoldja ezt a problémát: válaszd ki a "svédasztalról" azt a tréninget, információt, amire szükséged van, néhány kattintás, és már el is indult a tréning. Használd ki a holt időket, építsd a szellemi tőkédet.

 
 
 

Az elfogulatlan tudástár

Bárki, aki tudást árul, rengeteg okot tud felsorolni arra, hogy miért pont az ő éppen most megjelent termékére van leginkább szükséged, méghozzá azonnal. A VállalkozóIskola teljesen új koncepcióra épül: nem kell kampányokat figyelned, hogy megvehesd a legjobb infotermékeket "mielőtt lejár a határidő". A VállalkozóIskolában mindig megtalálod a legjobb termékeket, nyomulás nélkül, és azt választasz, amit akarsz, amire valóban szükséged van. A legjobb: a döntés előtt elolvashatod azoknak az értékeléseit, akik már megvették az adott terméket, akár jót, akár rosszat írnak róla.

 
 
 

Pénzvisszafizetési garancia

Teszteld a VállalkozóIskolát 30 napig, és ha nem gondolod úgy, hogy ez egy valóban hatékony, egyedülálló megoldás a tanulásra, akkor jelezd nekünk hogy elégedetlen vagy vele, és teljes egészében visszafizetjük a befizetett tagsági díjadat.