Cégvezetés

 • Tonk Emil, Kasza Tamás, Pálinkás Róbert, Surányi Ferenc, Wolf Gábor

  Nincs elég vevőd és elég bevételed? Azok, akiknek van elég vevőjük, megmutatják Neked, hogy mit és hogyan csinálnak. Ezen a konferencián előadni ritka privilégium volt. Kizárólag olyanokat engedtek fel a színpadra, akik átmentek a teszten: látványos eredményeik vannak, és vállalták, hogy arról fognak beszélni, hogy hogyan csinálták.

  77 VIP
  vagy 45.720 Ft
 • Wolf Gábor

  Ismerd meg azokat a módszereket, amivel igazi szakértői státuszt tudsz kialakítani magadnak és elérheted, hogy az ügyfelek rohangáljanak utánad és ne fordítva - Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszanod!

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Surányi Ferenc

  Hogyan tervezd meg az indulást és hogyan fogod tudni elkerülni a csúfos bukást? Hogyan építs stabil alapot, hogy ne a cégedben, hanem a cégedért dolgozhass! Ebben lesz segítségedre Surányi Ferenc.

  16 VIP
  vagy 9.550 Ft
 • Brian Tracy, Dr. Kürti Sándor, Weiser István, Gyurka András, Dr. Kemény Dénes, Balázs Attila, Balogh Levente, Horváth Zoltán, Krisán László, Berkics Miklós, Havasy Viktor, Vágyi Jenő James, Váczy Károly, Tonk Emil

  14 elismert szakember segít Neked megtanulni a pénzkeresés művészetét - a többségük több százmillió Ft-ot keres évente!

   

  A pénzkeresés képessége tanulható.

   

  Ők is tanulták.

  53 VIP
  vagy 31.750 Ft
 • Pálinkás Róbert

  Vállalkozónak lenni - művészet vagy tudomány?

  Egy kicsit mind a kettő... de szerencsére van egy néhány olyan biztos pont, amelyek segítenek abban hogy a részben ösztönösen, részben táblázatok alapján végzett cégvezetői és tulajdonosi feladataid kiszámíthatóbbak legyenek.

  28 VIP
  vagy 16.900 Ft
 • Haraszti Mihály

  Van egy jó üzleti ötleted? Azonnal megvalósítod, vagy biztosra szeretnél menni? Ez a tanulmány a leghatékonyabb eszköz arra, hogy eldönthesd, érdemes-e további erőforrásokat az ötlet megvalósítására fordítani.

  15 VIP
  vagy 8.900 Ft
 • Vira Sándor

  Avagy gondolatok az ÁFA törvény alkalmazásának és ellenőrzésének néhány gyakorlati kérdéséről - könnyed stílusban.
  A szerzőnek nem áll szándékában ellenőrzési jogszabály ismertetőt tartani ezzel az írással, inkább rendhagyó módon a tevékenység emberi oldalával foglalkozik. Az emberi oldalnak kiemelkedő szerepe van mind az ellenőrző, mind az ellenőrzött oldalon, amely a folyamatosan változó törvényszövegből és jogalkalmazási gyakorlat hiányából adódóan hangsúlyos jelentőséggel bír.

  16 VIP
  vagy 9.525 Ft
 • Lakatos Zsuzsa

  Hogyan csökkentheted idei adókötelezettségeid? Szeretnéd adózási szempontból is hatékonyan zárni az évet? Ne maradj le a lehetőségekről, hiszen nem biztos, hogy a könyvelőd is időben tudomásodra hozza ezeket a megoldásokat.

  16 VIP
  vagy 9.525 Ft
 • Tonk Emil

  Az egyre nagyobb és elégedettebb vásárlói kör kialakítása, megtartása nemcsak a fizikai üzlet eredményességéhez nélkülözhetetlen, hanem az Online kereskedelemben is ugyanolyan fontos feladat. 

  Milyen vevőkör-bővítő praktikák vannak speciálisan online területre?

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Haraszti Mihály

  Hályogkovács módjára kívánod fejleszteni a vállalkozásod, vagy inkább szakszerű ismeretek alapján? Ugye nem kívánsz csatlakozni azokhoz az egyébként kiváló szakemberekhez, akik teljes hálózatukat elbukták, mert nem voltak tisztában a franchise speciális ismereteivel?
  A „Franchise enciklopédia" című átfogó anyagból minden lényeges dolgot megtanulhatsz, amit a franchise-ról tudni érdemes!

  128 VIP
  vagy 76.200 Ft