Marketing

 • Tonk Emil, Kasza Tamás, Pálinkás Róbert, Surányi Ferenc, Wolf Gábor

  Nincs elég vevőd és elég bevételed? Azok, akiknek van elég vevőjük, megmutatják Neked, hogy mit és hogyan csinálnak. Ezen a konferencián előadni ritka privilégium volt. Kizárólag olyanokat engedtek fel a színpadra, akik átmentek a teszten: látványos eredményeik vannak, és vállalták, hogy arról fognak beszélni, hogy hogyan csinálták.

  77 VIP
  vagy 45.720 Ft
 • Pálinkás Róbert

  Egy cég egyik legfőbb feladata - és gyakran egyben legnagyobb problémája - az, hogy vevőket szerezzen. Erre számtalan különböző módszer, rendszer, marketing eszköz létezik, és mindenki másra esküszik. Olyan módszer viszont, ami minden eseteben, minden iparágban működik, csak egy van. Ebből a tréningből megtudhatod, hogy mi az.

  21 VIP
  vagy 12.319 Ft
 • Kulcsár István Róbert

  Kulcsár István Róbert bemutatja Neked, melyek azok a nélkülözhetetlen sarokpontok, amik eldöntik, hogy a Te webáruházad egy lesz a sok ezer közül, vagy egy igazi sikersztorivá válik. 

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Wolf Gábor

  Ismerd meg azokat a módszereket, amivel igazi szakértői státuszt tudsz kialakítani magadnak és elérheted, hogy az ügyfelek rohangáljanak utánad és ne fordítva - Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszanod!

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Surányi Ferenc

  Tudod mi a kereskedelmi értékesítés legsikeresebb megoldása? A hűségprogramok! 

  Surányi Ferenc nemcsak, hogy mutat egy ilyen kiváló hűségrendszert, hanem vele együtt meg is tervezheted a Tiédet!

  16 VIP
  vagy 9.550 Ft
 • Kulcsár István Róbert

  Mi dönti el, hogy webáruházad lesz, vagy csak egy webáruháznak látszó tárgy? 

  Hogyan indítsd be igazi, pénzt termelő, valódi webáruházad otthonról, minimális költségből? 

  Erről beszél Kulcsár István Róbert a WebShop-Experts Kft. értékesítési vezetője és vezető tanácsadója.

  6 VIP
  vagy 3.581 Ft
 • Marketing Commando, Wolf Gábor

  Mik azok a régi és új trükkök, amik felkeltik a figyelmet és eladják a portékádat? Milyen struktúrát, milyen precíz elemeket kell tartalmaznia egy marketing tervnek ahhoz, hogy azt kivitelezve több új vevőt szerezz, a meglévőknek pedig gyakrabban és többet adhass el?

  Kezdj el felépíteni egy bombabiztos marketing stratégiát és hipnotizálj a reklámjaiddal, hogy végre kihozd a cégedből a maximumot!

  50 VIP
  vagy 29.900 Ft
 • Pálinkás Róbert

  A legnagyobb kitörési lehetőség kis- és középvállalkozások számára. Ha nem használod a partnermarketinget, akkor rengeteg pénzt hagysz az asztalon. Ha megengeded, Pálinkás Róbert megtanítja Neked azt, amit az elmúlt 4 évben tanult meg a gyakorlatban a partnermarketingről: azt, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy működjön, és gazdaggá tegyen.

  94 VIP
  vagy 55.880 Ft
 • Brian Tracy, Dr. Kürti Sándor, Weiser István, Gyurka András, Dr. Kemény Dénes, Balázs Attila, Balogh Levente, Horváth Zoltán, Krisán László, Berkics Miklós, Havasy Viktor, Vágyi Jenő James, Váczy Károly, Tonk Emil

  14 elismert szakember segít Neked megtanulni a pénzkeresés művészetét - a többségük több százmillió Ft-ot keres évente!

   

  A pénzkeresés képessége tanulható.

   

  Ők is tanulták.

  53 VIP
  vagy 31.750 Ft
 • Pálinkás Róbert

  A címéhez hűen ez a videó megmutatja, hogy hogyan kell NAGYBAN játszani az internet marketing játszmát, akár a meglévő értékesítési csatornáid kiegészítéseként akarod használni az online marketinget, akár kizárólag ezzel akarsz foglalkozni.

  14 VIP
  vagy 8.357 Ft
 • Claude Hopkins

  "Senkit, semmilyen szinten nem szabadna a reklámozás közelébe engedni, amíg hétszer el nem olvasta ezt a könyvet. Nekem megváltoztatta az életem irányát. Mindig, amikor egy rossz hirdetést látok, arra gondolok, hogy "aki ezt írta, az nem olvasta Claude Hopkins könyvét." Ha elolvastad ezt a könyvet, akkor soha többé nem fogsz rossz hirdetést írni, de jóváhagyni sem."

  8 VIP
  vagy 3.885 Ft
 • Dr. Tóth András

  Dr. Tóth András előadásában leplezetlenül osztja meg Veled tapasztalatát a személyes brand építés 18 leghatékonyabb módjáról.

  "A bizalmat nagyon nehéz megszerezni, ám nagyon könnyű elveszíteni!"

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Claude Hopkins

  "Senkit, semmilyen szinten nem szabadna a reklámozás közelébe engedni, amíg hétszer el nem olvasta ezt a könyvet. Nekem megváltoztatta az életem irányát. Mindig, amikor egy rossz hirdetést látok, arra gondolok, hogy "aki ezt írta, az nem olvasta Claude Hopkins könyvét." Ha elolvastad ezt a könyvet, akkor soha többé nem fogsz rossz hirdetést írni, de jóváhagyni sem."

  5 VIP
  vagy 3.162 Ft
 • Weiser István

  Van valaki, aki mindenki másnál nagyobb listát épített, ráadásul mindenki másnál gyorsabban! A videó ennek részleteiről fog beszámolni Számodra, minden titkolózás nélkül. Weiser István vezet a kulisszák mögé!

  Ha figyelsz, olyan titkokat tudhatsz meg, amikkel Te is hatalmas listát építhetsz.

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Pálinkás Róbert

  Mi a Marketingiskola? A tanulás forradalmian új formája. Egy interaktív marketing tanfolyam, ami érdekes, mint egy dokumentumfilm, de testre szabott és alapos, mint egy személyes konzultáció.

  "A zsenialitás 1% tehetség, 99% izzadság." (Thomas Edison)

  Ennek megfelelően készülj fel rá, hogy a MarketingIskola meg fog dolgoztatni - mire a végére érsz, eredményes, jól működő marketing lesz a cégedben.

  253 VIP
  vagy 151.130 Ft
 • Wolf Gábor

  Wolf Gábor bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel rendkívül rövid idő alatt érheted el azt a pillanatot, amikor azt tudod mondani: Megvan az első 100 vevőm! Ezek azok a technikák, melyek egy induló vállalkozás legkritikusabb időszakán segítenek átjutni - ráadásul a legrövidebb idő alatt.

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Pálinkás Róbert

  Sokkal több nyereséget szeretnél hazavinni?

   

  Amint megnézted ezt a videót, készülj fel, hogy a fejedet fogod fogni, miután rájöttél, hogy szinte mindent rosszul csinálsz a marketingben, ha a "hagyományos" vagy "szokásos" módon próbálsz ügyfeleket, vevőket szerezni.

  Ingyenes
 • Pálinkás Róbert

  Van négy olyan tényező, amelyek döntő szerepet játszanak abban, hogy egy hirdetés, egy marketing kampány, sőt, akár egy egész marketing stratégia bukás vagy átütő siker lesz. Ezeket mutatja be és segít használatba venni ez a videó és a hozzá tartozó munkafüzet.

  20 VIP
  vagy 11.938 Ft
 • Mike Filsaime

  Mit és hogyan kell tenned, hogy befektetés nélkül, a semmiből hatalmas listát építs.

  Ingyenes
 • Pálinkás Róbert

  Hogyan csinálj egy "rendben van", "nem rossz" középszerű ajánlatból olyat, ami annyira jó, hogy a potenciális vevőd egyszerűen nem tud neki ellenállni, és nem csak hogy megveszi, hanem még az evangelistája is lesz a termékednek.

  17 VIP
  vagy 10.147 Ft
 • Surányi Ferenc

  "Életem talán legjobb döntése volt, hogy a VHKlub-ban kialakítottam a termékpiramist."

  Mit és hogyan csináltam? Részletesen bemutatom Neked az automatizmusokkal, levelekkel, statisztikákkal, példákkal. Továbbá segítek megtervezni a saját termékpiramisod!  - Surányi Ferenc

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Surányi Ferenc

  Az a legjobb ajánlat, amit a vevő aláír!
  Lehetne hosszasan ecsetelni, hogy mitől jó egy ajánlat, de a lényeg a végeredmény. Ha a tiedet írták alá, akkor az volt a "legjobb ajánlat". Senkit sem érdekel, hogy tied volt-e a legrosszabb ajánlat, vagy a második legjobb. Itt csak EGYETLEN nyertes van és sok-sok vesztes.

  50 VIP
  vagy 29.700 Ft
 • Langmár Zsuzsanna

  A jó szövegírási képesség megtanulható!

  A vállalkozásodban a szövegírás képességére nagyobb szükséged van, mint gondolnád. Gondolj csak a névjegykártyádra, a legutolsó szórólapodra, egy hirdetésre, a weboldaladra. Langmár Zsuzsa anyaga nem csak megtanít szöveget írni, hanem rengeteg példát is mutat.  21 VIP
  vagy 12.700 Ft
 • Balogh-Lihr Mónika, Turi Gabriella, Surányi Ferenc

  Hogyan hirdess eredményesen a rádióban?

  Sok vállalkozás számára megfoghatatlan a rádió, mint hirdetési "felület". Ahogy a régi papír reklám mondja, "a szó elszáll, az írás marad". Emiatt sok vállalkozás nem meri, nem tudja kihasználni ezt a médiát, ami pedig rendkívül hatásos lehet - ha tudod hogy kell használni.

  6 VIP
  vagy 3.581 Ft
 • Baráth Maya, Szabó Ágnes, Surányi Ferenc

  Milyen módszerekkel tudod nagyságrendekkel javítani a nyomtatott hirdetéseid eredményességét? 

  Erről beszélget Surányi Ferenc a Médiacity hirdetési és marketing igazgatójával, Baráth Maya szakértő vendégünkkel, valamint Szabó Ágnes média értékesítési tanácsadóval, a Webnyertes Média ügyvezetőjével.  

  6 VIP
  vagy 3.581 Ft
 • Plank János, Pálinkás Róbert

  A DM levélnek és a szórólapos terjesztésnek általában két lehetséges kimenetele van. 

  Egyáltalán nem érezhető hatás (gyakorlatilag kidobott pénz és idő), vagy átütő eredmény?

  Plank Jánost, az Eco-Média Kft. ügyvezetője beszél azokról a (gyakran meglepő) megoldásokról, amelyek a legjobb eredményt biztosítják számodra.

  6 VIP
  vagy 3.581 Ft
 • Tarnócay Zsolt, Pálinkás Róbert

  Itt az ideje, hogy megismerd, milyen eredményt hozhatnak valójában számodra a kültéri reklámfelületek.

  Szakértőnk beszámol legjobb megoldásaikról, trükkökről és azokról a lehetőségekről, amelyek sok év tapasztalatának tükrében megmutatják, hogy milyen területen milyen hirdetési megoldás működik jól.

  6 VIP
  vagy 3.581 Ft
 • Weiser István

  Mit szólnál hozzá, ha lenne egy értékesítő, aki "bebújik a weboldaladba", nevén nevezi az ügyfelet, lesi minden kívánságát és pont azt, pont úgy és pont akkor mondja, amit kell és ez csak egy, amit ma már meg lehet valósítani és akár Számodra is elérhető. 

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Hernádi Gábor

  Ha már Te is túl vagy rengeteg unalmas, általánosításokkal teli online marketinget bemutató előadáson, akkor hallgasd meg Hernádi Gábort, aki általános, elméleti lehetőségek helyett, gyakorlati megoldások, trükkök tárházát fogja elhozni Neked.  

  6 VIP
  vagy 3.581 Ft
 • Tonk Emil

  Az egyre nagyobb és elégedettebb vásárlói kör kialakítása, megtartása nemcsak a fizikai üzlet eredményességéhez nélkülözhetetlen, hanem az Online kereskedelemben is ugyanolyan fontos feladat. 

  Milyen vevőkör-bővítő praktikák vannak speciálisan online területre?

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Langmár Zsuzsa

  Ismerd meg a webes szövegírás módszertanát és nemcsak sokkal gyorsabban leszel kész egy-egy szöveg megírásával, de az nagyságrendekkel eredményesebb lesz. 

  A webes szövegírás ELSŐSORBAN módszertan és csak másod sorban kreativitás!

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Kasza Tamás

  Milyen lépéseket, és milyen sorrendben kell megtenned ahhoz, hogy a végeredmény sikeres üzletkötés, sikeres eladás legyen? 

  Kasza Tamás most beenged a kulisszák mögé és beavat a lezárás titkaiba!  

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Kasza Tamás

  Az eladóid valóban tudnak ELADNI? Szinte alig találni olyan üzletet, ahol valóban értékesítők dolgoznak. Lezárás nélkül nincs eladás!

  Itt az idő, hogy a Te munkatársaid is PROFI értékesítővé lépjenek elő!

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Tonk Emil

  Csak akkor leszel sikeres Network Marketinges, ha az alapok rendben vannak!

  Egy örök érvényű igazság NEM csak MLM-eseknek: A profi az aki akkor is megcsinálja a dolgát amikor nincs kedve hozzá, az amatőr peddig akkor sem csinálja ha kedve van hozzá!

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Weiser István

  Hogyan növelheted meg a forgalmadat videó megoldásokkal? Milyen videót és pontosan hogyan használj az átütő sikere érdekében? Ebben lesz segítségedre Weiser István.

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Langmár Zsuzsa

  Sokan azt gondolják, hogy a szövegírás csak kreativitás kérdése. Pedig nem!

  A valóságban a szövegírás tanulható, és Langmár Zsuzsa segítségével meg is fogod tudni tanulni.  

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Kasza Tamás

  Tudod, mi az egyik leghatásosabb és egyben legnehezebb értékesítési helyzet? Kasza Tamás bemutatja, hogyan tudod használni a lezárás módszertanát a weboldaladon és ezzel akár megduplázni a vásárlások számát.  

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Jagodics Rita

  Ha nagykereskedő cég vagy és keresed a hatékony megoldást a vevőszerzés, marketing, értékesítés terén, akkor Jagodics Rita az, aki ebben segítségedre lesz. 

  11 VIP
  vagy 6.566 Ft
 • Webshop-Experts, Szántai Tibor

  A legmagasabb szintű módszerek speciálisan a webáruházak keresőoptimalizációjának elősegítésére. Hogyan uralhatja webáruháza a keresőket? A Professzionális WebShop SEO tudáscsomagban minden benne van, amely egy igazán profi WebShop-hoz kell.

  53 VIP
  vagy 31.623 Ft
 • Webshop-Experts, Dr. Ormós Zoltán, Kis Ervin Egon, Pető Róbert, Zajdó Csaba

  Hogyan kerülj be a havi 20 millió Ft-os árbevétellel rendelkező webáruházak szűk táborába? Minden, amiről egy új webáruház indítása előtt tudni érdemes egy cégvezetőnek a 21. századi e-kereskedelmi “háborúban”.

  42 VIP
  vagy 25.273 Ft
 • Marketing Commando, Wolf Gábor

  Miért nem működik a legtöbb cég marketing terve? Milyen struktúrát, milyen precíz elemeket kell tartalmaznia egy marketing tervnek ahhoz, hogy azt kivitelezve több új vevőt szerezz, a meglévőknek pedig gyakrabban és többet adhass el?

  Kezdj el felépíteni egy bombabiztos marketing stratégiát, amely végre kihozza a cégedből a maximumot!

  33 VIP
  vagy 19.900 Ft
 • Marketing Commando, Wolf Gábor

  Ha saját kezűleg írod céged marketing anyagait: reklámjait, direct mail-jeit, weboldalad szövegét, akkor ez a kötelező segédlet pontosan megmutatja, hogy mik azok a régi és új trükkök, amik felkeltik a figyelmet és eladják a portékádat, és hogy mi a teendő ha csak ülsz a papír előtt és semmi nem jut az eszedbe...

  33 VIP
  vagy 19.900 Ft
 • Marketing Commando, Wolf Gábor

  Minden válságvégi periódus óriási lehetőség a piac újrarendezésére, és az ügyes cégeknek az előretörésre - miközben a korszak vesztesei arra várnak, hogy "minden visszatérjen végre a régi kerékvágásba."

  12 VIP
  vagy 6.990 Ft
 • Surányi Ferenc

  A céged teljesítménye már réges-régen nem attól függ, mennyit dolgozol.

  Nézz körbe és vedd észre, hogy a legtöbb sikertelen ember azt hiszi, hogy eredményt kőkemény munkával lehet elérni.
  Ez óriási tévedés!

  83 VIP
  vagy 49.700 Ft
 • Pálinkás Róbert, Surányi Ferenc

  Amit eddig itthon "online marketing" címszó alatt láttál, az nem is igazán nevezhető online marketingnek. Csak ezzel az új lépéssel (vagy inkább hatalmas ugrással) válik lehetségessé, hogy úgy használd az internetet vevőszerzésre és értékesítésre, ahogy a vevőid szeretnék, és ahogy Neked is sokkal több bevételed lesz belőle.

  36 VIP
  vagy 21.590 Ft
 • Pálinkás Róbert, Surányi Ferenc

  "Attól, hogy egy kutyagumit megforgatsz porcukorban, még nem lesz belőle fánk."

  Szóval minden rendben van a termékeddel (szolgáltatásoddal), csak bele kellene forgatni egy kicsit több porcukorba, akarom mondani, marketingbe, és minden problémád megoldódna?

  36 VIP
  vagy 21.590 Ft